Diensten

Elke zondagochtend om 10:00 uur vindt er een dienst plaats in ons gebouw aan de Drentse Poort in Nieuw Buinen.
Na de dienst is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken.

 

Bijbelstudies

Op de woensdagen van de even weken is er om 20:00 uur Bijbelstudie. Vanaf 19:45 uur bent u van harte welkom in ons gebouw en kunt u alvast een kopje koffie of thee drinken.

 

Crèche

Voor kinderen tot 4 jaar is er tijdens de dienst opvang in de crèche. Er is wat speelgoed aanwezig zodat ook de kleinsten zich kunnen vermaken.

 

Zondagsschool

Zondag ’s ochtends is er zondagsschool voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Na gezamenlijk een lied voor/met de kinderen gezongen te hebben, gaan ze naar de zondagsschoolruimte. Op het niveau van de kinderen wordt een Bijbelverhaal behandeld, worden er Bijbelse liedjes gezongen en worden er werkjes gemaakt.

 

11+

Om de zondag is er tijdens de dienst voor de jongeren van 11 jaar en ouder 11+. Er wordt een gedeelte uit de Bijbel behandeld en vaak is er een stukje ontspanning in de vorm van een spelletje.

 

Bijbelstudiedagen

Enkele malen per jaar organiseren we ’s zondags Bijbelstudiedagen. De morgendienst, die om 10:00 uur begint, staat in het teken van een inleidende studie. Daarna is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken.
Om 12:00 uur is er soep bij uw zelf meegebrachte boterham. De middagstudie duurt van 13:00 uur tot ongeveer 14:30 uur. Ook tijdens de middagstudie is er opvang voor de kinderen mogelijk.